Soul Body Fusion ®

 

Wat is Soul Body Fusion

Iedereen heeft een ziel en bij de geboorte is er een goede verbinding tussen lichaam en ziel. Op latere leeftijd is bij de meeste mensen deze verbinding verzwakt, niets voor niets noemen we iemand bij wie de verbinding goed is “bezield”.

Met de nieuwe Soul Body Fusion techniek wordt de energie van je Ziel weer meer verbonden met je lichaam. Doordat de trillingsfrequentie van je Ziel hoger is dan je lichaam werkt het op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Op fysiek niveau kunnen lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen doordat het zelf genezende deel van je lichaam actiever wordt, op emotioneel niveau kunnen trauma’s, blokkades en angsten verminderen of verdwijnen zodat je vanuit meer innerlijke rust, flow en blijheid kunt gaan leven en op spiritueel niveau kun je meer ervaren van je eigen multi-dimensionaliteit.

Bij een Soul Body Fusion sessie zit de ontvanger tegenover de gever en word je door de gever omringd met het Soul Body Fusion energieveld (2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen). Terwijl je in het Soul Body Fusion energieveld zit wordt de energie van je ziel meer in je lichaam te gebracht. Dit proces wordt Soul Body Fusion genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Dit is ook een goede ondersteuning bij lichamelijke en psychische klachten maar nooit een vervanging van een consult met of behandeling door je arts of hulpverlener.

www.soulbodyfusion.nl

www.urpichai.nl