Ervaringen

Ik ben zo dankbaar voor je hulp Nathalie, jij kan me vaak precies dat ene duwtje in de rug geven of dat beetje steun wat me op de been houdt en me de juiste weg laat zien ❤️ E. uit D. 

Na een ongeval op het werk, waarbij ik op mijn rug viel (enkele jaren geleden) waren mijn rugspieren verkrampt volgens meerdere artsen. Ik moest er maar mee zien te leven, werd er gezegd. Ik heb vervolgens van alles geprobeerd om hier enige “rust” in te krijgen maar niets hielp. Sterker nog, wanneer ik een vorm van “rust” door middel van massage of warmwater baden probeerde, kreeg ik nog meer last.

Via via kwam ik bij Nathalie en zij heeft met haar energie mijn onderrug losgemaakt. De dagen na de eerste sessie voelde ik mijn spieren nog steeds wat verkrampt zijn. Mijn bevindingen deelde ik met Nathalie. Zij vertelde me vervolgens dat ze me op afstand energie kon en ging sturen.

Het wonderbaarlijke van dit alles is dat ik exact voelde wanneer dit was. De pijn in mijn onderrug ging weg en mijn spieren voelden eindelijk ontspannen aan.

Tijdens onze gesprekken na de behandelingen kon ik Nathalie vertellen op welke tijdstippen ze energie had gestuurd.

Door de rustige manier van praten en doen, voel je je meteen op je gemak bij Nathalie. De behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid van haar vind ik geweldig.

Nathalie bedankt en tot snel weer.

JP uit Eindhoven

Ik ben zo iemand die gevoelig is en vaak rare dingen meemaakt omdat ik juist niet naar mijn gevoel luister maar naar dat kleine stemmetje. Dus toen ik een prijs had gewonnen via Spiritual Deals en ik de deal van Nathalie tegenkwam zei mijn gevoel dat ik dit moest doen. Uiteraard was mijn kritische stemmetje sceptisch….want ik had al wel eens een Reiki behandeling gehad en dat deed niet zo veel. Ik was zenuwachtig want ik wist niet wat ik kon verwachten. En ja, ik ben ook hoog gevoelig en heb wel eens een slechte ervaring gehad met een healing.

Nathalie stelde mij meteen op mijn gemak door haar kalme open persoonlijkheid. Ze gaf me alle ruimte om mij voor te stellen en een beetje van mijzelf te laten zien. Alhoewel er al snel een hoop naar boven kwam. Ik had een klik met haar en voelde mij echt op mijn gemak. Haar manier van werken past bij mij en toen de sessie begon was ik er ook echt klaar voor. Dat had Nathalie feilloos door. We begonnen met een hartactivatie en dit was zoveel sterker dan ik ooit tevoren heb gevoeld. Daarna de Soul Body Fusion sessie. Ik had wat lichte ongemakken en wat pijn aan mijn rug maar Nathalies kalme, rustige en prettige stem begeleide me op mijn weg. Ik had soms wat moeite met aarden en ook dan gaf ze me precies dat wat ik nodig had. Ik ben ook een piekeraar en ik merkte al snel dat ik door de SBF sessie en de hulp van Nathalie helemaal in het nu kwam. Ik kwam in een soort leegte waarin ik echt rust kon vinden. Een rust waarin ik echt los kon laten.. De spanning in mijn spieren verdween. Mijn gedachtestroom verdween. En dat terwijl ik mij heel goed bewust was van de ruimte om me heen. Na de tweede keer, na een kleine pauze, had ik echt het gevoel alsof mijn lichaam en ziel 1 werden. Helemaal compleet in het nu, zonder oordeel, zonder zorgen… Even een stukje dichter bij mijzelf. Ik heb de dagen daarna de energie heel goed vast kunnen houden en de intentie en de oefening zelf gedaan. Ik kan echt heel veel verschil merken. Ik ben meer geaard, ik heb meer rust, kan meer verdragen en weet veel beter wat van mij is en wat bij een ander hoort qua gevoel…

Ik ben Nathalie absoluut dankbaar dat ze dit bij mij in gang heeft gezet. Ik had geen ander mens willen hebben hiervoor. En ik zal haar dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die een beetje hulp nodig heeft op zijn of haar eigen pad!

Yvonne uit Weert

Ik kwam bij Nathalie toen ze net voor zichzelf begonnen was als coach en healer. Al gauw bleek dat Nathalie een natuurtalent is in healing en coaching. Ze kan de echte issues met een ontwapenende vanzelfsprekendheid op tafel brengen.

Zowel in de coaching als in het energiewerk een uitstekende keuze!

Gerrit

Een tijdje terug ben ik bij Nathalie geweest en ik merk dat de energetische massage zeker heeft geholpen en bijgedragen aan mijn herstelperiode!

Hiervoor nogmaals bedankt!

Maarten