About

Over mij

Thuiskomen bij jezelf is het grootste cadeau
wat je jezelf kunt geven.

Liefs Nathalie.

Het proces

In mijn werk, op kantoor in verschillende bedrijven, liep het altijd zo dat ik uiteindelijk een bemiddelende functie had en meer op had met de mensen en hun worstelingen dan met het feitelijke werk dat ik te doen had. Als hobby ben ik daarbij begonnen met sieraden maken, creativiteit was altijd al erg belangrijk voor me en in 2011 heb ik daar een bedrijf van gemaakt, Coloured Dreams. Ook hierin is het menselijke en persoonlijke erg belangrijk voor me. Al met al voelde ik dat ik een andere kant op wilde met werk. Via een hele lijn van gebeurtenissen en ontmoetingen (synchroniciteit) ontdekte ik op mijn 35e een opleiding en wist ik dat dat was wat ik echt wilde gaan doen…Energetisch Therapeut bij Sonnevelt opleidingen. Mijn kwaliteiten die ik altijd al had, invoelend, helder voelen, helder weten kon ik hierin verder ontwikkelen en gebruiken. Ik maakte toen een sterke afspraak met mezelf: ik zou alles, maar dan ook alles, wat in mij nog stagneerde, vastzat of belemmerde gaan aankijken en me daarvan bevrijden. Vrij zijn, een voorbeeld zijn, zonder eigen ballast anderen helpen. Een proces wat natuurlijk een leven lang door kan gaan maar door deze afspraak heb ik het eerste jaar van de opleiding erg intens ervaren. En anderen met mij! Veel werk werd verzet en mijn leven veranderde enorm. Niet omdat het leven om me heen veranderde maar omdat ik veranderde. Gaande weg startte ik mijn praktijk en heb ik al veel mensen mogen begeleiden.

Thuiskomen

Door klachten, patronen en stagnaties heen terug naar zichzelf mogen leiden. Doordat ikzelf die weg, jaren geleden, heb gekozen weet ik dat het spannend kan zijn. Eng, ojee wat ga ik tegenkomen? wordt er een beerput opengetrokken en dan? En is het de moeite waard? Absoluut. Wanneer je durft deze weg te gaan zal je lichter, gelukkiger, gezonder in het leven staan en ben je uiteindelijk heel blij dat jij het lef hebt gehad. De angst is vaak groter dan nodig, het ego houdt vast aan de comfortzone…en in die zone vind je geen groei want die bloeit op in de vrijheid van het Zijn. De stagnaties, beperkende overtuigingen en patronen kunnen uiteindelijk klachten veroorzaken. Ook wordt je via die weg attent gemaakt op het feit dat je iets aan mag gaan kijken. Bewuster mag worden wat niet meer voor je werkt, wat je los mag gaan laten, wat je mag gaan herkennen, erkennen en transformeren. Door steeds opnieuw af te stemmen en vanuit mijn hart en intuïtie te werken zijn de behandelingen per keer op maat. Dit betekent dat elk bezoek weer anders kan zijn. Afgestemd op wat er op dat moment voor jou mag gebeuren. Wat ik feitelijk voor je doe in mijn praktijk is fysiek, mentaal en energetisch alle voorwaarden scheppen voor verandering, heling en balans…vanuit deze positie heb je alle mogelijkheden voor groei, bewustwording en Heel zijn.

“Een tijdje terug ben ik bij Nathalie geweest en ik merk dat de energetische massage zeker heeft geholpen en bijgedragen aan mijn herstelperiode!
Hiervoor nogmaals bedankt!”

Maarten